Fina killen precis 6 månader

Mirathis Red Hot Chilipepper "Mac"

Ägare: Viveca Kuylenstierna och Henrik Otto. Avelsrätten ägs av Kennel Mirathi

 

HD:

ED:

Fulltandad, korrekt bett

Foto

BPH genomfört (se nedan)

 

Mac ramlade och bröt knät på höger bakben när han var 3-4 månader. Han opererades och var konvalecent i ca 11 veckor. Mac har tacklat allt detta på ett beundransvärt sätt. Burvila, korta koppelpromenader, vara på Hunddagiset varje veckodag, leva i en flock, hänga med på allt med ett brutet ben. Han har visat en enorm förmåga att kunna koppla av när det behövs och alltid finna sig i olika sammanhang. Därtill totalt orädd med ett stort hjärta, ja han är vänligheten själv. Han är mycket social och älskar både barn och vuxna. Macs ben har läkt helt perfekt och vid 7 månaders ålder flyttade han till sin nya familj. Därefter började han leva ett normalt liv igen. Jag är så oerhört stolt över denna tappra och duktiga lilla kille.

Tyvärr fortsatte läkningen ej som förväntat och hasbenet blev svagt. På ortopeds inrådan amputerades bakbenet. Mac lever ett normalt liv med 3 ben och har återhämtat sig helt enormt. Han leker med sina vänner på hunddagiset och går med på alla promenader. Han är en underbar och livsglad kille!

När Mac deltog på BPH var han amputerad och med tanke på att han ej fått en normal miljö och socialträning i sitt liv på grund av sin skada och ständig burvila så är han en otrolig hund. Nu hoppas vi på många friska och härliga år för Mac :)

 mac