Min vackra Enya 2 år!

Kangelanis Impressive Enya

 

   06-04-2008  ---  31-12-2020  

Stamtavla

Foto, foto 2

HD:A/A   ED:0/0

JME N/N- Ej bärare

Fulltandad, korrekt bett

 64 cm, ca 35 kg 

Mentalbeskriven

BPH Inofficiellt

Mentaltestad (inoff)

Svensk Viltspårschampion

Utställd med  2 CERT, R. CACIB, Ck samt flertal placeringar i "Bästa tik" 

 

 Enya är importerad från Norge och kommer i från Kennel Kangelani. 

Enyas mor är den Norska tiken "Kangelanis Fiselo Felicia", som är en mycket vacker och trevlig tik. Hon gjorde ett bra MH som jag själv var närvarande på och Felicias syskon är precis som hon, friröntgade.

Enya far, den  Tjeckiske hanen "Ascot Alta Mirano" är en vacker och stabil hane som har lämnat avkommor med trevlig temperament, exteriör och bra ledstatistik. Han mentaltestas varje år på "Tjeckiskt vis" med gott resultat.

Den 6 April 2008 föddes lilla Enya i en stor fin kull utan DS, kroksvansar eller ridgefel(3 ridgelösa). Aragorn och Enya är alltså födda på samma dag!  

Enya är en otroligt snäll och glad hund. Alltid positiv, och med på allt. Väldigt trygg och avslappnad med människor.. Jag skulle beskriva Enya som en livlig hund med stor leklust. Inomhus älskar hon att ligga nära och gosa. Hon vill väldigt gärna vara till lags och är ganska mjuk. Enya har inte visat rädsla för någonting i hennes vardagliga liv och fungerar perfekt i alla miljöer och sammanhang. Spåra är någonting som Enya älskar och hon är Svensk Viltspårschampion. Hon gjorde ett bra MH och har inga som helst rädslor för ljud och dessutom helt skottfast.

Jag älskar henne djupt!!

  

Enya är mor till "First-valparna" som föddes 2010-10-30 och RED-valparna som föddes 2012-05-28

 

Jag vill tacka Marit från Kennel för förtroendet att få ta denna lilla underbara tjej till Sverige.

Tack för en fantastisk liten Enya!!!!!