Älskade nallebjörn, Aragorn!! 

Anzantras Chief Cherokee "Aragorn"

  2004 - 2015 

 

Född 06-04-2004

Stamtavla

HD: A/A  ED:0/0

Fulltandad, korrekt bett

67 cm, 40 kg

Mentalbeskriven, Mentaltestad 

SRRS 2008 års Lydnadsrookie

Godkänt anlagsprov i viltspår

Foto

  Bästa ridge på specialen 05, bästa ridge påskspecialen 05 Placerad i BHKL flera ggr, samt Ck i juniorkl, unghundskl. och öppenkl.

 

 År 2004 hade jag planerad så länge för en hund och efter en tids letande efter rätt uppfödare och kombination så föll valet på Kennel Anzantra. Helena och Marcus varma välkomnande och engagemang som uppfödare gjorde saken klar.

Aragorns mor, Ella är en härlig tik med mycket energi. Hon är social och arbetsvillig. Ella har också lämnat härliga avkommor med arbetsglädje och mycket god ledstatistik.

Aragorns far, Phoenix är en cool och kraftfull hane som har lämnat trevliga avkommor med god ledstatistik. Phoenix lever ett otroligt liv på Nors gård på Gotland där han har enorma marker att vistas på.

Aragorn är en fantastisk hund på många sätt. En hund med stor karisma! Mattegris, Social men utan att förlora sin värdighet med fjäsk;) Modig och nyfiken på allt. Han har integritet och gillar inte när andra hanar kommer för nära. Efter några ganska stökiga unghundsåren har han nu landat i en härlig, vuxen hanhund. Aragorn har lärt mig så mycket och vi har gått igenom både roliga och jobbiga perioder tillsammans. Aragorn är väldigt speciell för mig. 

Dessvärre blev Aragorn  allergisk mot ull, hästar och en mängd olika grässorter. Han mådde mestadels väldigt bra med medicinering i perioder.


Aragorn älskades djupt av mig och saknaden är så enorm. Det kommer aldrig finnas en ersättare för denna otroligt personliga och underbara hund. Jag är så tacksam för att jag fick dela mitt liv med honom.


Tack Helena och Marcus på Kennel Anzantra för denna fantastiska hund och läromästare!