2,5 år

Juno 2,5 år

 

 

Mirathis here to Stay "Juno"

född: 2017-05-22

Stamtavla

Foto

 HD: A/A

ED: 0/0

JME N/N- Ej bärare (free by parantege)

67 cm

Utställd med Ck, klassvinster och 2 Certifikat samt Bästa tikplacering på endast 4 utställningar

BPH: Genomfört. Skottfast

Godkänt anlagsprov Viltspår

 

Juno är en fantastisk tik på så många sätt!

Hon är glad, nyfiken och lekfull (när hon inte är skendräktig, då vill hon mest ta det lugnt och är inte så leksugen). Hon är så självklar i allt hon gör och har en stor personlighet. Hon älskar att leka med barnen i familjen och vill gärna ligga och mysa tätt intill när det är dags för det. Hon är en väldigt kärleksfull tjej.

Vaktinstinkt har hon och jaktinstinkten är moderat. Hon tycker mycket om att gå viltspår som hon nyligen har börjat med. Juno har inga problem med höga ljud som t.ex. skott eller fyrverkerier och hon fungerar precis som hon ska i olika miljöer och med människor i sociala sammanhang. Hon är fantastisk på det sättet att hon lägger sig ner och kopplar av precis var som helst.

Juno bor hos sin fantastiska fodervärdsfamilj där även hennes bror Jison (Mirathis Time of my life) bor. Suzanne och Göran är väldigt aktiva med Juno och Jison och är iväg på massor att träning, resor och sociala sammanhang med hundarna.

Juno är högt älskad av oss alla och hon är vår lilla "solstråle" som matte Suzanne brukar säga. Vi hoppas att Juno ska få sin första valpkull våren 2020.

 

 

 Juno bph