360109565_1051040422935555_1962665461085839661_n2 

 

Vackra Vilda MioCha Indaani Mirathi "Vilda"

 

 Född: 2020-03-27

Stamtavla

Foto

HD: A/A

ED: 0/0

Rygg: Normal och utan abnormitet. avläst av ortoped specialist

JME: free by parantege

BPH: Ja 

Vilda är dotter till min egen hane Mirathis Dreamcatcher "Mio". Efter att ha lärt känna Vildas uppfödare Cornelia Lundblad Olsson och umgåtts med Vildas underbara mor "Vackra Vilda Cha-Cha-Cha" var det svårt att motstå en tik från denna kombination.

 

I skrivandes stund är Vilda ca 5 månader och hon är en drömvalp. Alltid en viftande svans, nyfiken och orädd. Det ska bli så roligt och spännande att se henne utvecklas.

 Uppdatering om älskade Vilda. Nu är hon snart 3 år och hon är verkligen helt ljuvlig att leva med. Fortfarande alltid glad, och hon har utvecklat en vaktinstinkt som hon inte använder i onödan. Hon är tryggheten själv i sociala sammanhand både med människor och hundar. Hittills har vi inte stött på en hund hon inte kunnat lugna med sin vänlighet och lugnande signaler. Hon är med på allt och hon sprider positivitet och kärlek vart hon än går. 

Jaktinstinkten finns där, precis som den ska göra, men är hittills moderat (kontrollerbar dvs ) Leklusten och arbetslusten är stor och hon är verkligen rolig hund. Den viktiga avknappen är lätt att trycka på och hon har noll problem att koppla av och anpassa sig utan stress i olika miljöer eller när det krävs.

Vilda är högt älskad av mig och sin flock!

Tusen tack Cornelia för denna juvel!

 

Nedan ses spindeldiagrammet från Vildas BPH. Hon visar även där sin stora trygghet i alla sammanhang, b.l.a. lekfullhet, social trygghet och nyfikenhet.

 Vilda BPH